Guldsmed Rebecca Falck udformer smykker og har med sit enestående håndværk opnået stor respekt i især de nordiske lande

Rebecca Falck har med sine smukke udformninger og sit enestående håndværk opnået stor respekt i især de nordiske lande. Med inspiration fra naturen former hun sine smykker, der både tæller klassiske og mere eksperimenterende designs, og ofte arbejder hun med kontraster imellem teksturerne.

Kun kort efter at have uddannet sig til guldsmed slog Rebecca Falck i 1998 dørene op til sit første værksted. Her var også plads til at lære fra sig, og guldsmeden har  været med til at lære nogle af branchens mest anerkendte guldsmede op.

Hvad end det har drejet sig om en borgmesterkæde til Brøndby Kommune eller den mindste lille ring, har det altid været det forfinede håndværk og sansen for et harmonisk design, der har sikret Rebecca Falck en både bred og trofast kundekreds.

Rebecca Falck lægger stor vægt på at kvalitet, design og funktionalitet går op i en højere enhed. Vi er en forretning med eget værksted, vi udføre alle former for guldsmede arbejde  også unika smykker af kundens egne materialer. Rebecca Falck sælger både til butikker og private og føres således i førende butikker i både Danmark og Sverige.

Skal du bruge et smykke til konfirmationsgave eller bryllupsdag er du altid velkommen til at kontakte os og vi kan fremvise hvad der passer til lejligheden. Vi håber, at du finder, hvad du søger. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende en mail, skrive herinde eller ringe til os.

Skriv til os

Kontakt & Åbningstider

Se kontaktoplysninger og åbningstider for guldsmedebutikken i Helsingborg. Du er altid velkommen til at ringe til os og aftale en tid, hvor vi kan hjælpe dig med valg af rette smykketype eller køb og salg af dit guld.

Adresse Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg, Sverige

Telefon +46  (0) 72 922 42 91

Åbningstider Tirsdag – Fredag: 11:00 – 18:00,
Lørdag: 10.00 – 14.00 (søndag og mandag lukket)